Pro dekk AS
Kontakt oss

Vinterdekk på felg

Vil du kjøpe komplette vinterhjul? Selvfølgelig kan du kjøpe nye vinterdekk med felger fra oss. Du er hjertelig velkommen til et av våre dekkverksteder hvor våre eksperter hjelper deg med kjøp av nye vinterhjul.

Hvilken felg for vinterdekk?

Lenge var det vanlig å ta på et par stålfelger for vinteren, ettersom de ble ansett som mer holdbare. De ble også ansett som tryggere fordi de var tyngre og lå bedre mot bakken.
I dag er aluminiumsfelger så gode at det anbefales å bruke dem hele året, både for eiendommene, utseendet og økonomien din. Selvfølgelig kan det fortsatt være godt å ha to sett med aluminiumsfelger å bytte med, slik at de beholder friskheten og de positive egenskapene. Og det er morsomt å kunne endre bilens utseende med et enkelt felgskifte.

Snakk med ditt nærmeste verksted, så lager vi et utvalg felger som passer til bilen din.

Når det gjelder dekk, tilbyr vi:

  1. friksjonsdekk (piggfrie vinterdekk)
  2. piggdekk

Oppbevar vinterdekkene dine på dekkhoteller!

Hos oss kan du lagre vinterhjul på våre dekkhoteller. Der blir de rengjort og sjekket før de lagres kjølig og mørkt, der de trives best. Riktig lagring er viktig for at dekket skal vare så lenge som mulig. Vi sørger for å lagre dekkene dine riktig. Og når du er klar til å skifte hjul, er du velkommen til et av våre verksteder, så hjelper vi deg med å bytte og balansere hjulene.