Dekkpartner

Hjulstillingskontroll

Er dekkene dine slitte, bilen trekker i en retning eller føles skjelven. Så er det tid for hjulstilling. Vi sjekker og justerer bilens hjulvinkler / hjulstilling på den beste måten. Det øker ikke bare sikkerheten, men gir deg også lavere drivstofforbruk mens du dekker levetiden. Ikke vent for lenge, gjør hjulstillingskontrollen i dag!
En god hjulstilling er et håndverk.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg

Hjulstillingskontroll

Velkommen til Dekkpartner, din betrodde ekspert på dekk og kjøretøy. Med over 100 verksteder over hele Norden tilbyr vi hjulinstilling av høyeste kvalitet, med presisjon og nøyaktighet i fokus.

Hva er hjulinstilling?

Justering av hjulene er en viktig prosess som sikrer at dekkene dine er riktig justert og balansert. Denne prosessen forbedrer bilens ytelse, reduserer dekkslitasjen og optimaliserer drivstofforbruket.

Hvor lang tid tar en hjuljustering?

Vanligvis tar en hjuljustering rundt en time, men det kan variere avhengig av bilmodell.

Når bør du justere hjulene?

Hvis du merker at bilen trekker i én retning, hvis du har skiftet dekk, etter en ulykke eller ved ujevn dekkslitasje, er det på tide å bestille tid for hjulinjering. Det anbefales også å foreta en hjulinnretting når du har kjørt ca. 10 000 kilometer.

Justering av hjulene til priser som passer deg

Så hvor mye koster en hjulinjering? Prisen på en hjulinjejustering kan variere avhengig av flere faktorer, blant annet bilens merke og modell og omfanget av arbeidet. Hos Dekkpartner er vi opptatt av å tilby en rimelig tjeneste av høy kvalitet. Ta gjerne kontakt med oss for et individuelt tilbud tilpasset din bil og dine behov.

Bestill hjulinstilling hos Dekkpartner

Hos Dekkpartner kan du raskt og enkelt bestille hjulinstilling. I tillegg til hjulinstilling tilbyr vi et bredt spekter av tjenester som gjør det enklere å eie bil. Som spesialister på dekk, hjul og kjøretøy er vi opptatt av å levere eksepsjonell service til alle våre kunder. Vi tilbyr alt fra dekkskift og dekkoppbevaring til felgreparasjoner og mye mer. Uansett hvilken hjelp du trenger til bilen din, er vi her for deg. Med over 100 verksteder i Norge er vi alltid i nærheten av deg når du trenger oss. Ved å bestille hjulinstilling hos Dekkpartner får du ikke bare kvalitetsservice, men også tilgang til ekspertisen og erfaringen til en av de største aktørene i bransjen. Velkommen til Dekkpartner - ditt førstevalg for hjuloppretting og mye mer.