Dekkpartner

Felger

Behøver du nye felger til din bil? Vi forhandler kjente merker som italienske OZ, MSW, OZ sin datterfelg, og SPARCO motorport-felg også fra OZ.I tillegg forhandler vi felger fra TSW, MAK, CMS, BEYERN, MANDRUS, CRAY, MOMO, TSW, BLACK RHINO, VERTINI, AVANTGARDE, PH EDITION, TRINITY, SENTO m.fl.

 

Felger er ikke bare estetiske tillegg til kjøretøyet ditt, de spiller en viktig rolle for kjøretøyets ytelse og sikkerhet. Hos Dekkpartner, en av Nordens største aktører innen dekk- og felgbransjen, kan du kjøpe felger av høyeste kvalitet. Med over 100 verksteder rundt om i landet er vi alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne de riktige felgene til ditt kjøretøy.

Enkelt og greit å kjøpe felger

Å kjøpe felger trenger ikke være komplisert. Hos Dekkpartner kan du kjøpe felger direkte i et av våre verksteder. Vi har et omfattende utvalg av felger for alle typer kjøretøy og behov. Uansett om du trenger nye felger til din bil, lastebil eller motorsykkel, kan vi hjelpe deg med å finne riktig produkt til riktig pris.

Forbedre ytelsen og sikkerheten med nye felger

Bilde av flere lettmetallfelger

Nye felger kan utgjøre en stor forskjell for kjøretøyets ytelse og sikkerhet. For eksempel påvirker størrelsen du velger på felgen hvordan kjøretøyet oppfører seg når du kjører. Materialet du velger påvirker også kjøreturen. Hos Dekkpartner kan du kjøpe nye felger som passer ditt kjøretøy og dine behov. Vi tilbyr alt fra standardfelger til felger for ulike typer kjøretøy og bruksområder.

Felger til en pris som passer deg

Hos Dekkpartner streber vi etter å tilby felger til en pris som passer alle. Vi tilbyr konkurransedyktige priser. Kontakt oss for å få et kostnadsoverslag som passer dine behov.

Kjøp felger hos Dekkpartner

Når du kjøper felger fra Dekkpartner får du mer enn bare et produkt. Du får tilgang til vår ekspertise og lidenskap for dekk og felger. Vi brenner for å tilby personlig service og hjelper deg gjerne med å skifte felger på kjøretøyet ditt. Kom innom et av våre verksteder rundt om i landet så skifter vi felgene på bilen din umiddelbart.
Her er noen tips for å hjelpe deg med å gjøre et godt valg:

  1. Sjekk boltsirkelen til bilen din. Dette er målingen av hvor mange bolter som holder felgen til navet og hvor langt fra hverandre de er. Du finner dette i brukermanualen din eller ved å spørre oss.
  2. Sjekk hvilket ET-mål (inntrykksdybde) du skal ha. Dette er målet på hvor langt ut eller i felgen sitter i forhold til navet.
  3. Velg en felgstørrelse som passer til riktig dekk. Ønsker du større felger må du også ha en annen profil på dekket for å holde samme rulleomkrets.
  4. Velg et design som passer din smak. Vi har felger i alle mulige stiler, fra elegante sølvfelger til skinnende tuningfelger med ulike bredder og former. Du kan velge mellom ulike utseende og merker fra våre leverandører.

Som du ser er det mye å vurdere når du skal kjøpe nye felger til bilen din. Men ikke bekymre deg – hos oss får du alltid profesjonelle råd fra eksperter som kan hjelpe deg med å finne de perfekte felgene for deg.

Felgretting

Flere av våre forhandlere tilbyr felgretting. Har du fått bulk eller kast i felgen? Selv om du har vært uheldig å ha bulket en felg kan det fortsatt være fullt mulig å reparere den. Felgretting er mye rimeligere enn ny felg.

Velkommen til Dekkpartner - din partner innen dekk og felger!