Dekkpartner

Bilverksted

Selvfølgelig ikke et liv i bilen og i dag når det er ekstra kaldt ute. Vi selger, bytter og tester batterier for de fleste kjøretøytyper.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg

Ulike deler i bilen for bilservice

Bilverksted

Velkommen til Dekkpartner, din pålitelige partner når det gjelder bilverksted. Med over 100 verksteder rundt om i landet er vi en av Nordens største aktører innen dekk, felg og bil. Vi har en lidenskap for biler og streber alltid etter å gi deg som kunde best mulig service.

Bestill service til bilen din

Regelmessig service er avgjørende for bilens levetid og ytelse. Hos Dekkpartner tilbyr vi en komplett bilservice som omfatter alt fra oljeskift til bremsekontroll, hjuljustering og mye mer. Vi bruker den nyeste teknologien, og mekanikerne våre er opplært på en rekke ulike bilmodeller. Enten du kjører en liten bybil eller en stor SUV, kan du stole på at vi tar best mulig vare på bilen din.

Bilservice til en god pris

Hos Dekkpartner forstår vi at bilvedlikehold er et nødvendig, men noen ganger kostbart tiltak. Derfor forsøker vi alltid å tilby konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten. Prisen på bilservice kan variere avhengig av bilmodell og type service, men du kan alltid kontakte oss for å få et tilbud. Vi er transparente med våre priser og ønsker at du som kunde skal føle deg trygg i ditt valg av bilservice.

Dekkpartner hjelper deg

I tillegg til bilservice tilbyr vi i Dekkpartner et bredt spekter av tjenester for å gjøre bilholdet ditt så enkelt som mulig. Vi er spesialister på dekk og felger og kan hjelpe deg med alt fra valg av riktige dekk til lagring og bytte av dekk. Vår lidenskap for biler strekker seg langt utover verkstedet, og vi brenner for å gi deg personlig service. Med våre mange lokale verksteder rundt om i landet er vi alltid i nærheten når du trenger oss. Velkommen til Dekkpartner - din partner for enkelt og trygt bileierskap.