Holmen AS Bilgummiverksted
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.30
 • Tirsdag 08.00 - 16.30
 • Onsdag 08.00 - 16.30
 • Torsdag 08.00 - 16.30
 • Fredag 08.00 - 15.30
 • Lunsj 12.00 - 12.30
Lørdag - søndag: Stengt
Kontakt oss
Holmen AS Bilgum..
Oslo

Holmen AS Bilgummiverksted

Smalvollveien 6
0667 Oslo
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.30
 • Tirsdag 08.00 - 16.30
 • Onsdag 08.00 - 16.30
 • Torsdag 08.00 - 16.30
 • Fredag 08.00 - 15.30
 • Lunsj 12.00 - 12.30
Lørdag - søndag: Stengt
Bytt forhandler
Holmen AS Bilgummiverksted

Holmen AS Bilgummiverksted

Smalvollveien 6
0667 Oslo
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.30
 • Tirsdag 08.00 - 16.30
 • Onsdag 08.00 - 16.30
 • Torsdag 08.00 - 16.30
 • Fredag 08.00 - 15.30
 • Lunsj 12.00 - 12.30
Lørdag - søndag: Stengt
Bytt forhandler

Piggdekk

 

Når vinterens tøffe forhold fører til is og snø, gir piggdekk deg det avgjørende grepet du trenger på veien. Hos Dekkpartner tilbyr vi et bredt utvalg av piggdekk av høy kvalitet fra anerkjente produsenter. Vårt kunnskapsrike team av dekkeksperter står klare til å hjelpe deg med å finne de beste dekkene til din bil.

Piggdekk til ditt kjøretøy

Enten du kjører en personbil, SUV eller et større kjøretøy, har vi piggdekk som dekker dine behov. Vårt utvalg av piggdekk er utviklet for å gi optimal ytelse under de mest krevende vinterforhold. Vi har piggdekk for alle typer biler og veityper, slik at du får best mulig grep og kontroll på veien. Våre dyktige dekkeksperter hjelper deg også med å montere dekkene slik at alt går trygt for seg.

Piggdekk til en god pris

Prisen på piggdekk varierer avhengig av merke, størrelse og modell. Men du kan være sikker på at vi i Dekkpartner alltid bestreber oss på å gi kundene våre de beste prisene. Ikke nøl med å kontakte oss for å få et tilbud som passer dine behov og ditt budsjett.

Kjør inn dine nye piggdekk

Det kan være bra å kjøre i de nye piggdekkene. Etter omtrent en mil med forsiktig kjøring har piggene lagt seg, og du har da forlenget dekkets levetid. Husk å unngå raske retardasjoner og skarpe akselerasjoner. Hvis hjulene snurrer, er det en risiko for at nye pigger løsner. Knotter kan ikke skiftes ut, så når dekkene har mistet for mange, eller stasjonen har slitt dem, er det på tide å bytte piggdekk.

Piggdekk og miljø

Miljøaspektet er noe du absolutt bør vurdere når du velger dekk. Piggdekk er dekk med ipressede pigger som øker veigrepet ved økt friksjon på isete veier. Det diskuteres frem og tilbake angående bruk av piggdekk på bar asfalt og om piggene river opp partikler og danner luftforurensende stoffer. Uansett hva, har piggdekkene selv blitt mer miljøvennlige enn noen gang. Både råvarene og produksjonsprosessen til de fleste produsenter er miljøvennlige, og nye konstruksjoner, gummiblandinger og piggteknologier har gitt vinterdekk bedre grep som slites mindre på veiene uten å lage mer støy.
bilde av piggdekk med mønster

Kjøring påvirker miljøet

Som sjåfør kan du beskytte miljøet ved å sørge for at lufttrykket er i samsvar med anbefalingene. Da blir rullemotstanden minimal. Riktig lufttrykk optimaliserer dekkens egenskaper, og dette gjør igjen kjøring mer miljøvennlig. Sjekk drivstoffklaffen eller dørkarmen for å se hvilket lufttrykk som er optimalt for dekkene dine.

Ta vare på piggdekkene dine:

 1. Ikke la nye piggdekk spinne, piggen kan løsne
 2. Kontroller lufttrykket med jevne mellomrom.
 3. Oppbevar dekkene i henhold til instruksjonene tørre, kjøle og mørke når de ikke er i bruk.

Du må ikke - kombinere piggfrie dekk og piggdekk
Du må ikke - blande sommerdekk med vinterdekk

Piggdekk og tilhengere

Kjører du med tilhenger? Hvis traktoren har piggdekk, må traileren også ha piggdekk. Det er imidlertid tillatt at tilhengeren har piggdekk, men ikke traktoren.

Lurer du på datoer for piggdekk? 

For datoer gjeldene piggdekk kan du lese det her: Bytt til Vinterdekk 2023

Kjøp piggdekk fra Dekkpartner

Å velge riktige piggdekk kan være en utfordring, men hos Dekkpartner ønsker vi å gjøre prosessen så enkel og stressfri som mulig. Vi tilbyr ikke bare piggdekk av høy kvalitet, men også ekspertise og råd som hjelper deg med å finne de beste dekkene til bilen din. Vi har lang erfaring med piggdekk og vet hvilke dekk som passer til din bil.

Når du velger å kjøpe piggdekk fra Dekkpartner, får du mer enn bare et par nye dekk. Du får tilgang til vår spesialkunnskap om dekk, felger og biler, og vår lidenskap for personlig service. Med over 100 verksteder rundt om i landet er vi alltid til stede for å gi deg hjelp og råd.

Hos Dekkpartner er vi stolte av å være en pålitelig partner i dekkverdenen. Med våre piggdekk kan du være trygg på vinterveiene. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne de beste piggdekkene for dine vinterbehov. La oss være din partner på veien.