Dekkpartner

MICHELIN Pilot Sport EV

Sommerdekk

Pilot Sport EV

Finn ditt lokale verksted

Hent min posisjon
Pilot Sport EV
  • Økt batterirekkevidde
  • Trygge kjøreegenskaper, selv ved høy hastighet
  • Støyreduksjon for stille kjøring
MICHELIN Pilot Sport EV-dekkene tilbyr en elektrifisert veikontroll av høy kvalitet som gir langvarig ytelse. Disse sommerdekkene er spesielt utviklet for elbiler, og de leverer enestående kjøreglede samtidig som de opprettholder trygge kjøreegenskaper, selv ved høy hastighet.

Med fokus på både ytelse og sikkerhet, kan du stole på disse dekkene uansett om de er nye eller slitte. De har utmerket våtgrep, noe som gir deg ekstra trygghet på våte veier. Dette betyr at du kan nyte kjøringen og samtidig vite at du har dekk som ivaretar din og andres sikkerhet.

En annen fordel med MICHELIN Pilot Sport EV-dekkene er deres bidrag til miljøet. Ved å støtte miljøvennlige kjøretøy, som elbiler, hjelper du med å redusere utslippene og skåne planeten uten at det går på bekostning av kjøregleden. De optimaliserte egenskapene til disse dekkene bidrar også til å forlenge batterirekkevidden på elbilene.

I tillegg til alle disse fordelen gir MICHELIN Pilot Sport EV-dekkene også en mer behagelig kjøreopplevelse takket være støyreduksjonen som sikrer en stille kjøring. Dette gjør det til en enda mer tilfredsstillende opplevelse å kjøre din elektriske sportsbil.

For elbileiere som ønsker høy ytelse, trygghet, miljøbevissthet og stillegående kjøring, er MICHELIN Pilot Sport EV-dekkene det ideelle valget. De tilbyr elektrifisert veikontroll som varer, slik at du kan glede deg over hver kjøretur på en måte som ikke går på bekostning av verken komfort eller miljøet.
 

MICHELIN Pilot Sport EV Finnes i disse størrelsene

19 tommer

20 tommer

21 tommer

22 tommer