Lier Dekk og Felg AS
Kontakt oss

Vinterdekk

Skal du kjøpe nye vinterdekk er det viktig å velge riktige dekk. Med tanke på at vi lever i et langstrakt land med mye vekslende vær kreves det adskillig mer av dekkene dine om vinteren. Du bør sørge for at du velger vinterdekk som er tilpasset og godkjent for våre krevende nordiske vinterveier. Som en fri og uavhengig forhandler, fører vi et bredt utvalg av vinterdekk der vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi. Derfor kan vi alltid anbefale de dekkene som er best for deg og din bil.

 

Bytt til vinterdekk

I Norge er det et krav om å ha vinterdekk på bilen mellom 1. november til og med første søndag etter 2. påskedag. Husk å skifte i tide for din egen og andres skyld. Hos Dekkpartner er vi spesialister på dekk og med ca. Vi har ca 100 forhandlere tilgjengelig for deg når du trenger å bytte til vinterdekk. Her finner du ditt nærmeste dekkverksted.

Viktig med god mønsterdybde

Kravet til vinterdekk er at mønsterdybden må være minst 3 millimeter i dekkets hovedspor, vår anbefaling er 5 mm, og hvis det begynner å nærme seg det, kan det være på tide med nye vinterdekk, uansett om det er en bil, lett lastebil eller lett buss. Sørg for å sjekke mønsterdybden slik at du vet når det er på tide å få nye vinterdekk. Hvis du er kunde hos Dekkpartner vil vi selvfølgelig sjekke mønsterdybden når du besøker en av våre forhandlere.

Piggfrie

piggfrie vinterdekk, gir bedre grep på snø og bar bakke enn piggdekk gjør og gir en mykere kjøreopplevelse.

Piggdekk

Piggdekk er uten sidestykke på isete veier med snø og kulde.

Det som betyr noe, enten det er pigger på dekkene, er å ha god tid på deg når du skal kjøre et sted, tilpasse hastigheten til veiforholdene og trafikken og ha god oversikt over bil og kjørebane og omegn område.

Her finner du mer informasjon om piggdekk.
Her finner du mer informasjon om friksjonsdekk.

Komplette vinterdekk på felger

Selvfølgelig kan du også kjøpe komplette vinterhjul fra oss.
Her finner du mer informasjon om vinterdekk.

 

Anbefalte vinterdekk