Agder Supply AS
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.00
 • Tirsdag 08.00 - 16.00
 • Onsdag 08.00 - 16.00
 • Torsdag 08.00 - 16.00
 • Fredag 08.00 - 16.00
LØRDAG 0900-1300 I SESONG
Kontakt oss
Agder Supply AS
Froland

Agder Supply AS

Kristian Birkelandsvei 1
4820 Froland
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.00
 • Tirsdag 08.00 - 16.00
 • Onsdag 08.00 - 16.00
 • Torsdag 08.00 - 16.00
 • Fredag 08.00 - 16.00
LØRDAG 0900-1300 I SESONG
Bytt forhandler
Agder Supply AS

Agder Supply AS

Kristian Birkelandsvei 1
4820 Froland
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.00
 • Tirsdag 08.00 - 16.00
 • Onsdag 08.00 - 16.00
 • Torsdag 08.00 - 16.00
 • Fredag 08.00 - 16.00
LØRDAG 0900-1300 I SESONG
Bytt forhandler

AC-service

Velkommen til Dekkpartner, din betrodde ekspert på AC-service. Med en dyp lidenskap for dekk, felger og kjøretøy og over 100 verksteder i Norge er vi klare til å utføre AC-service for å sikre bilens beste ytelse og komfort.

AC-service på bil

AC-reparasjon og AC-service på bil

AC-service er en viktig del av bilvedlikeholdet. Vår service omfatter inspeksjon, påfylling og rengjøring av bilens klimaanlegg. Over tid kan kjølemediet reduseres, noe som kan føre til at klimaanlegget ikke fungerer optimalt. Regelmessig service bidrar til å opprettholde klimaanleggets effektivitet, forlenge levetiden og forhindre dyrere skader på bilens kjølesystem. Vi anbefaler AC-service annethvert år for å sikre at klimaanlegget alltid fungerer effektivt og problemfritt. Hvis noe går galt med klimaanlegget, kan du også komme til vårt AC-verksted for ulike typer AC-reparasjoner.

Pris på AC-service

Prisen på AC-service kan variere avhengig av bilmodell og hvilken type service som kreves. Hos Dekkpartner jobber vi for å tilby konkurransedyktige priser på alle våre tjenester, inkludert AC-service. Kontakt oss for å få et tilpasset tilbud på din bils AC-reparasjon.

AC-service på bil hos Dekkpartner

Hos Dekkpartner tilbyr vi mer enn bare AC-service. Vårt brede utvalg av tjenester, fra dekkskift og hjulinstilling til oljeskift og mye mer, er utviklet for å gjøre bilholdet ditt så enkelt som mulig. Vår ekspertise innen dekk, hjul og kjøretøy, kombinert med vårt engasjement for personlig service, gjør oss til et pålitelig valg for alle dine bilbehov. Vår tilstedeværelse i hele Norden, med over 100 verksteder, sikrer at vi er der når du trenger oss. Uansett hvor du befinner deg, kan du stole på Dekkpartner når det gjelder kvalitetsservice og profesjonell rådgivning. Når du bestiller AC-service hos oss, får du ikke bare førsteklasses service, men også tilgang til et vell av ekspertise og erfaring fra en av de største aktørene i bransjen.

Hva er en AC-tjeneste?

En AC-tjeneste er en viktig del av bilvedlikehold som kan utgjøre en stor forskjell for din komfort og helse. Det betyr sjekk, rengjøring og etterfylling av bilens klimaanlegg, for å opprettholde en behagelig temperatur og luftkvalitet i bilen.

Det er flere grunner til at du bør gjøre en AC-tjeneste hos oss i Dekkpartner. Her er noen av dem:

 • Du får en kjølig og fresh bil. Hvis AC-en ikke fungerer som den skal, kan du få problemer med å kjøle ned bilen i sommervarmen, eller fjerne dugg fra vinduene om vinteren. Du kan også få vond lukt i bilen, som skyldes at bakterier og mugg vokser i AC-anlegget. Med en AC-tjeneste kan du gjenopprette AC-ens funksjon og få en kul og fresh bil.
 • Du sparer drivstoff og miljøet. Hvis AC-en din er dårlig vedlikeholdt, kan det føre til økt drivstofforbruk, da kompressoren må jobbe hardere for å kjøle ned luften. Det fører også til at bilen din slipper ut mer karbondioksid og andre skadelige stoffer. Med en AC-tjeneste kan du optimalisere AC-ens effektivitet og redusere drivstofforbruk og miljøpåvirkning.
 • Du forhindrer kostbare reparasjoner. Hvis du ikke utfører service på AC-en din regelmessig, kan du risikere alvorlig skade på AC-systemet, som kan være dyrt å reparere. For eksempel kan en lekkasje i AC-systemet føre til at kjølevæsken lekker ut og skader andre deler av bilen. Med en AC-tjeneste kan du oppdage og rette opp eventuelle feil i tide og unngå kostbare reparasjoner.

En AC-tjeneste innebærer vanligvis at mekanikeren kobler en AC-maskin til bilens AC-system, som måler trykket, temperaturen og mengden kjølevæske i systemet. Deretter tappes systemet for gammel kjølevæske og olje, og rengjøres med en spesiell væske. Til slutt fylles systemet på med ny kjølevæske og olje, og testes for å se at alt fungerer som det skal. Det tar vanligvis mellom 30 og 60 minutter å utføre en AC-tjeneste.

Hvis du ønsker å bestille AC-service for din bil, kontakt oss.
Velkommen til Dekkpartner - ditt førstevalg for AC-service og all annen bilservice.