Agder Supply AS
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.00
 • Tirsdag 08.00 - 16.00
 • Onsdag 08.00 - 16.00
 • Torsdag 08.00 - 16.00
 • Fredag 08.00 - 16.00
LØRDAG 0900-1300 I SESONG
Kontakt oss
Agder Supply AS
Froland

Agder Supply AS

Kristian Birkelandsvei 1
4820 Froland
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.00
 • Tirsdag 08.00 - 16.00
 • Onsdag 08.00 - 16.00
 • Torsdag 08.00 - 16.00
 • Fredag 08.00 - 16.00
LØRDAG 0900-1300 I SESONG
Bytt forhandler
Agder Supply AS

Agder Supply AS

Kristian Birkelandsvei 1
4820 Froland
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.00
 • Tirsdag 08.00 - 16.00
 • Onsdag 08.00 - 16.00
 • Torsdag 08.00 - 16.00
 • Fredag 08.00 - 16.00
LØRDAG 0900-1300 I SESONG
Bytt forhandler

Sommerdekk


Velkommen til Dekkpartner, din ekspert på sommerdekk. Vi har en lidenskap for dekk, felger og kjøretøy, og med over 100 verksteder rundt om i landet er vi en av Nordens største aktører i dekkbransjen. 

Sommerdekk

Skal du kjøpe nye sommerdekk? Husk at valg av riktige sommerdekk avhenger både av biltype, kjørestil og dine forventninger. Alle våre forhandlere drives av profesjonelle fagfolk med lang erfaring og kunnskap som kommer deg til gode. Derfor kan vi alltid anbefale det dekket som er best for deg og din bil.  Dekkpartner har sommerdekk fra de ledende produsentene. Som en fri og uavhengig forhandler fører vi et bredt utvalg der vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi.

Hvor kjøper du nye sommerdekk?

Kjøp av sommerdekk er en viktig investering for din sikkerhet og bilens ytelse. Hos Dekkpartner finner du et bredt utvalg av sommerdekk fra kjente produsenter. Våre eksperter kan hjelpe deg med å velge de riktige dekkene for din bil og dine kjøreforhold. Bla gjennom utvalget vårt og finn de sommerdekkene som passer til din bil. Vi kan også hjelpe deg med å skifte dekk, slik at du vet at de er riktig montert og at bilen din er trygg og sikker å kjøre.

Hvor mye koster sommerdekk?

Prisen på sommerdekk kan variere avhengig av merke, størrelse og type dekk. Hos Dekkpartner er vi alltid opptatt av å tilby konkurransedyktige priser og høy kvalitet. Sjekk ut våre sommerdekk til gode priser her på vår hjemmeside.

Gode sommerdekk for sikker kjøring

Gode sommerdekk gir godt veigrep og kort bremselengde på både tørr og våt vei. De bør også ha lav rullemotstand for å spare drivstoff. Hos Dekkpartner finner du gode sommerdekk som oppfyller alle disse kravene.

Dekkpartner - Sommerdekk

Bytt til sommerdekk

 1. Frist for å bytte fra piggdekk til sommerdekk er første mandag etter 2. påskedag

 2. Frist for å bytte fra piggdekk til sommerdekk er for de nordligste fylker 1. mai.

 3. Bestill time i god tid.

Mønsterdybde sommerdekk

Vi bruker sommerdekk det meste av året, og som regel slites de mer per år enn vinterdekk gjør. Derfor er det viktig å holde oversikt over mønsterdybden slik at grepet ikke forringes og sikkerheten risikeres.

Dekk må ha en mønsterdybde på minst 1,6 mm i dekkets hoveddekk. Husk imidlertid at mønsterdybden skal være minst 3 mm for å gi godt grep og sikkerhet på fuktige veier. Kjør innom verkstedet ditt, så sjekker vi for deg.

Velg riktige dimensjoner når du kjøper sommerdekkene dine

Når du kjøper et sett med nye sommerdekk, kan du være sikker på å få all tjenesten du trenger fra oss på Dekkpartner. Vi hjelper deg med alt fra å finne det beste alternativet for deg og bilen din, og hvis du er usikker på statusen til sommerdekkene dine i dag, er du velkommen til å komme inn og vi vil hjelpe deg og se på det. Dimensjonene bilen din må ha på sommerdekkene leses lettest på siden av dekket, men er også oppgitt i registreringsbeviset. Selvfølgelig kan vi også hjelpe deg med å enkelt sjekke hvilken dimensjon du trenger, enten direkte på bilen eller gjennom et reg-nummer-søk, ettersom informasjonen er registrert hos Transportstyrelsen.

Hvordan vet jeg hvor gammelt sommerdekket mitt er?

Du kan enkelt datere sommerdekkene dine selv, ved å se på siden av dekket. Siden år 2000 er det en firesifret DOT-kode som angir alderen på dekket. Hvis DOT-koden for eksempel er 0408, ble dekket produsert i uke 4, i 2008.

Andre indikasjoner på at det er på tide å betale for et par nye sommerdekk er for eksempel:

 1. Når mønsterdybden i dekkene nærmer seg 3 mm, er det på tide å skifte dekkene.

 2. Når mønsterdybden begynner å krype ned til 1,6 mm, er det definitivt på tide å bytte dekk når loven krever det. Et slitt sommerdekk medfører store risikoer, og fremfor alt øker risikoen for vannplaning betydelig.

 3. Hvis du har sommerdekk som er veldig ujevnt slitte. Som regel skal de beste dekkene være på baksiden av bilen, men det aller beste er selvfølgelig å ha så jevn slitasje som mulig.

Kvalitets sommerdekk hos Dekkpartner

Hos Dekkpartner kan du kjøpe nye sommerdekk uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi har et bredt utvalg av rimelige dekk fra kjente produsenter. I tillegg tilbyr ekspertise som spesialister på dekk og lidenskapelig opptatt av personlig service. Velkommen til Dekkpartner, din partner når det gjelder sommerdekk.