Drøbak Dekk og Felg AS
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.00
 • Tirsdag 08.00 - 16.00
 • Onsdag 08.00 - 16.00
 • Torsdag 08.00 - 16.00
 • Fredag 08.00 - 16.00
Kontakt oss
Drøbak Dekk og F..
Drøbak

Drøbak Dekk og Felg AS

Osloveien 65
1443 Drøbak
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.00
 • Tirsdag 08.00 - 16.00
 • Onsdag 08.00 - 16.00
 • Torsdag 08.00 - 16.00
 • Fredag 08.00 - 16.00
Bytt forhandler
Drøbak Dekk og Felg AS

Drøbak Dekk og Felg AS

Osloveien 65
1443 Drøbak
Åpningstider
 • Mandag 08.00 - 16.00
 • Tirsdag 08.00 - 16.00
 • Onsdag 08.00 - 16.00
 • Torsdag 08.00 - 16.00
 • Fredag 08.00 - 16.00
Bytt forhandler

Sommerdekk til elbil

Hvis du kjører elbil, finnes det mange sommerdekk og på markedet som er spesielt utviklet for elbiler. Vi hjelper deg gjerne med å finne det riktige dekket for deg og bilen din.

Bilde av Volkswagen ID4 med sommerdekk

Dekk til elbiler

Når du skal velge dekk til elbilen din, er det viktigere enn du kanskje tror. Dekk som er spesielt utviklet for elbiler, kan bidra til å optimalisere kjøringen, redusere energiforbruket og bidra til en tryggere reise. Dekkpartner tilbyr et bredt utvalg av elbildekk og kan gi deg råd basert på bilmodell, kjørestil og klimaforhold. Vi kan også hjelpe deg med å skifte dekk slik at du kan føle deg helt trygg på veien.

Sikre dekk og økt rekkevidde til elbiler

Elbiler er tyngre enn tradisjonelle biler på grunn av batteriene, noe som gjør det enda viktigere med sikre og slitesterke dekk. Elbildekk har spesielle egenskaper for å håndtere denne ekstra vekten, samt for å redusere rullemotstanden og støynivået. Hos Dekkpartner finner du elbildekk som oppfyller alle disse kravene og gir optimal sikkerhet og komfort. Riktig dekk fører også til økt rekkevidde for din Elbil!

Hvor mye koster elbildekk?

Prisen på elbildekk kan variere avhengig av merke, størrelse og dekktype. Hos Dekkpartner tilbyr vi konkurransedyktige priser på elbildekk fra de ledende produsentene. Hvis du er usikker på hvilke dekk som passer best til din elbil, kan du alltid kontakte oss for å få et tilbud tilpasset dine behov.

Dekkpartner - Sommerdekk til elbiler

Kjøp vinterdekk og sommerdekk til elbiler hos Dekkpartner

Hos Dekkpartner kan du kjøpe både vinter- og sommerdekk til elbilen din. Vi har et bredt utvalg av dekk fra ledende produsenter og kan hjelpe deg med å velge de beste dekkene for din bil og dine kjøreforhold.

Når du velger Dekkpartner, får du tilgang til en av Nordens største aktører i dekkbransjen. Vår lidenskap for dekk, felger og kjøretøy gjenspeiles i alt vi gjør. Med over 100 verksteder rundt om i landet er vi alltid i nærheten for å hjelpe deg med dine dekkbehov.

Hvilke dekk skal man ha til elbil? 

Hvis du har en elbil, vet du hvor viktig det er å ha riktig dekk for å få mest mulig ut av elbilen din. Elbiler har høyere dreiemoment og tyngre vekt enn bensin- eller dieselbiler, noe som stiller høyere krav til dekkene. Du trenger dekk som gir deg godt grep, lavt støynivå og lav rullemotstand for å spare batteri.

Men hvordan finner du riktig sommerdekk til din elbil? Og hvor kan du kjøpe dem til en god pris og med profesjonell service? Svaret er hos oss på Dekkpartner!

Vi har elbil dekk fra ledende merker til, som blant annet Michelin Pilot Sport EV, Continental EcoContact 6 og Goodyear Eagle F1 Assymetric 6 som er spesielt utviklet og testet for bruk på elbiler.

I tillegg får du følgende fordeler når du kjøper sommerdekk til din elbil fra oss:

 1. Du får ekspertveiledning fra autoriserte dekkspesialister som kan hjelpe deg med å velge de beste dekkene for bilmodellen og kjørestilen din.

 2. Du får rask levering og gratis frakt til nærmeste verksted når du bestiller online.

 3. Du får profesjonell montering av dine nye dekk med moderne utstyr og høy kvalitetsnivå.

Vi tilbyr ikke bare dekk av høy kvalitet, men også personlig service og ekspertise innen valg og montering av dekk. Hos oss får du den beste løsningen for dine behov, alltid med garanti for sikkerhet og kvalitet. Velkommen til Dekkpartner - din pålitelige partner for elbildekk.