Dette er Dekkpartner AS

Den 20. januar 1994 ble DekkPartner etablert av en veldig liten gruppe optimister i Norge. Motivasjonen var å etablere noe fritt og uavhengig i dekkbransjen. DekkPartner ble lansert på et gunstig tidspunkt, og var ikke mer enn kommet i gang før det hadde vokst til en samling på 32 verksteder.

Deretter ekspanderte DekkPartner jevnt i flere år, og ble etter hvert den største kjeden bestående av frie og uavhengige entreprenører i dekkbransjen i Norge. I 2002 ble Blå Ring-kjeden, med sine 25 verksteder kontrollert av GoodYear, implementert i DekkPartner. Samtidig startet prosessen med å etablere DekkPartner i Sverige. En av årsakene var å styrke posisjonen i forhold til de nordiske leverandørene. Det svenske markedet er nærmere dobbelt så stort som det norske, og høyere omsetning og innkjøp betyr bedre betingelser.

Finland var også et interessant marked, og i Januar 2005 var DekkPartner etablert her. DekkPartner er en av Nordens største aktører i dekkbransjen, og er store i markedet selv i Europeisk målestokk. Vi har en sterk posisjon ovenfor våre leverandører som distribusjonsledd, i tilegg til at vi er en viktig leverandør for de større flåtekundene. Selv om kjeden fremdeles er ung så har vi oppnådd veldig mye på veldig mange områder. Vi fortsetter vårt arbeid for å styrke en allerede sterk posisjon i markedet, og står på for at våre kjedemedlemmer også blir styrket i sitt nærområde.

Vi er helt sikre på at vi fortsatt kan utvikle forholdet til markedet, til våre leverandører og ikke minst skal vi utvikle enda bedre og mer lønnsomme løsninger for medlemmer og eiere.

Logg inn på intranettet vårt her her

Våre ansatte