Nyheter

MICHELIN holder lenger!

Michelin Primacy 3 er dekket som varer gjennomsnittlig 12 000 kilometer lengre enn konkurrentene*. I tillegg scorer dekket svært godt på alle parametre i årets store sommerdekktest hos NAF. Når du velger Michelin kan du derfor være sikker på at du får et dekk som leverer i toppklasse både innenfor sikkerhet og kjørekomfort.

 

“Michelin har den korteste bremsestrekningen på våt asfalt, og de raskeste rundetidene” NAF sommerdekktest 2017

Finn din nærmeste forhandler her: min DekkPartner

 

*Test utført i 2014 av DEKRA testsenter sammenlignet mot anerkjente dekkmerker som Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear

NOKIAN – testvinneren for norske forhold!

Igjen har våre venner i Finland utviklet et strålende dekk for nordiske forhold. Nokian Hakka Blue 2 er et sommerdekk som leverer gode prestasjoner i alle disipliner. Det gjør dekket til årets vinner i NAFs sommerdekktest.

 

“Nokian Hakka Blue 2 er testvinner sommerdekk 2017” NAFs sommerdekktest 2017

Fin din nærmeste DekkPartner her: min DekkPartner

 

GOODYEAR takler alle føreforhold

Premiumprodusenten Goodyear tilbyr dekk som scorer svært bra i nasjonale og internasjonale tester. Dette nye høy-ytelsesdekket Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 er spesialkonstruert for å gi kortere bremselengde, uansett hvilke veiforhold du møter på. Dermed bevarer du kontrollen og kan nyte hver eneste kjøretur.

“Dekket har lav rullemotstand og støyer lite” NAFs sommerdekktest 2017

 

Fin din nærmeste DekkPartner forhandler her: min DekkPartner

PIRELLI setter ny standard for kjørekomfort!

Pirelli Cinturato P7 blue er dekket som setter en ny standard for lavt støynivå og høy kjørekomfort. Dekket gir stabil og sikker kjørefølelse, noe som bidrar til meget gode kjøreegenskaper. Igjen har den Italienske premiumprodusenten levert et topp dekk for norske kjøreforhold!

“Pirelli er dekket som ruller lettest av alle, og det gir lavt drivstofforbruk” NAF sommerdekktekst 2017

 

Finn din nærmeste forhandler her: din nærmeste DekkPartner

MICHELIN – Holder lenger!

Slitesterkt og sikkert på vinterveien.

Michelin utvikler dekk ut fra grundige studier av bilførernes behov. Dekkene konstrueres så for å møte alle disse behovene – ikke bare ett eller noen få. Michelin kaller det MICHELIN Total Performance.

Tester utført på vegne av Michelin viser at dekkene fra premiumleverandøren varer lenger enn konkurrerende merker. Med det piggfrie dekket Michelin X-ICE 3 mener den franske produsenten at du kan kjøre opp mot 25 000 km lenger enn med konkurrerende merker.

Så er du på jakt etter et dekk som kombinerer sikkerhet, komfort og god biløkonomi, er Michelin derfor et god valg!

Kom innom oss i dag, så hjelper vi deg med å finne riktig dekk for din bil og kjørestil.

Klikk her for å finne din nærmeste DekkPartner

PIRELLI – Ta kontroll over vinteren!

Pirelli er kjent for å produsere noen av verdens beste premium-dekk.

Den italienske dekkprodusenten er ledende innen sikkerhet, design og komfort. Både når det kommer til pigg og piggfritt leverer Pirelli i toppklasse. Det gjenspeiler seg i de viktigste vinterdekktestene hvor Pirelli utmerker seg og får gode skussmål.

Årets nyhet piggfrie ICE Zero FR er en klar anbefaling for barske norske forhold i vinter.

Kom innom oss i dag, så hjelper vi deg med å finne riktig dekk til din bil og kjørestil.

Klikk her for å finne din nærmeste DekkPartner

 

GOODYEAR – Dekk du kan stole på!

Trygghet på norske vinterveier.

Når du velger Goodyear, drar du veksler på en lang historie preget av innovasjon og prisbelønt kvalitet. Vinterdekkene fra Goodyear scorer alltid bra i dekktester og har vunnet flere priser. Premiumdekkene fra den amerikanske produsenten er derfor et godt valg på norske vinterveier.

“100 % MADE TO FEEL GOOD garanti”
Med Goodyears kampanje «100 % MADE TO FEEL GOOD» garanti kan du bare vinne! Vi er helt overbevist om at Goodyears sommerdekk lever opp til de høye forventningene dine. Hvis du ikke er helt fornøyd, erstatter vi de nye dekkene. Klikk her for å se hva garantien dekker.

Kom innom oss i dag, så finner vi dekkene som passer til din bil og kjørestil!

Klikk her for å finne din nærmeste DekkPartner

NOKIAN – Vinterdekk for nordiske forhold!

Testvinneren sikrer deg en trygg reise uansett føreforhold.

Mange innovasjoner, mer enn hundre vinterdekkpatenter og suksess i bilbladenes dekktester år etter år. Det bidrar til at vi i DekkPartner trygt kan anbefale Nokian Hakkapeliitta og Nokian vinterdekk.

Hakka-garanti
Velger du Nokian-dekk får du også Hakka-garntien med på kjøpet. Om dekket blir skadet etter møte med en overraskende hindring i veien, kan du bruke Hakka-garantien.  Da erstatter Nokian det skadde dekket kostnadsfritt.

Kom innom oss i dag, så ser vi på hvilket dekk som passer best for din bil og kjørestil.

Klikk her for å finne din nærmeste DekkPartner

 

Michelin CrossClimate

Nytt revolusjonerende sommerdekk!

Michelin CrossClimate er et revolusjonerende nytt sommerdekk som sørger for sikkerhet fra tidlig vår til sen høst.

Michelin CrossClimate er utviklet for å håndtere det vekslende været som vår, sommer og høst kan by på i Norge. Alt fra tørt sommervær den ene dagen til nedbør og kalde temperaturer den andre, og til og med et uventet snøfall.

Meget god ytelse på sommerveier
Michelin CrossClimate presterer utmerket på sommerveier og dekket har beste rangering – ‘’A’’ – i den europeiske dekkmerkingen for bremsing på våt vei.

Ekstra trygghet fra tidlig om våren til sent på høsten
Michelin CrossClimate sørger for ekstra sikkerhet mellom tidlig vår og sen høst ettersom det er merket med både M+S (Mud & Snow) og 3PMSF (3-Peak Mountain Snow Flake). 3PMSF er en sertifisering som viser til gode egenskaper på snø ved bremsing og akselerasjon.

Mye for pengene
Michelin CrossClimate har en utmerket levelengde som kan sammenliknes med sommerdekket Michelin Energy Saver + ifølge tester gjennomført av Dekra Test Center (3).

Kom innom oss for en inspirerende dekkpart i dag!

Klikk her for å finne din nærmeste DekkPartner

3) MICHELIN CrossClimate har en levetid tilsvarende MICHELIN Energy Saver+ i henhold til de gjennomsnittlige testresultatene fra DEKRA TEST CENTER mellom 11/2014 og 01/2015 på dimensjonene 205/55 R16 og 195/65 R15 sammenlignet med MICHELIN Energy Saver+. MICHELIN Energy Saver+.oppnådde høyest poengsum, 0,5, fra ADAC på levetid i 2014 sammenligningstest for sommerdekk på dimensjon 205/55R16.

Nokian Hakka

Enestående sikkerhet!

La ikke nordiske veier og føreforhold overraske deg. Nokian Hakka sommerdekk sikrer deg en trygg reise uansett føreforhold.

Om det er tidlig forsommer eller kjølige høstkvelder, tørre motorveier eller regnvåte landeveier. Velg et gjennomtestet kvalitetsprodukt som passer din bil og din kjørestil. Med dekkene i Hakka sommerdekk familien følger også Hakka Garantien, om uhellet skulle være ute og dekket går i stykker.

Kom innom oss for en inspirerende dekkpart i dag!

Klikk her for å finne din nærmeste DekkPartner

 

Pirelli Cinturato

Italiensk premium!

Pirelli er kjent for å produsere noen av verdens beste premium-dekk.

Det italienske selskapet bruker enorme ressurser på forskning og utvikling også med fokus på Nordiske forhold. Pirelli er også nummer en i Europa på “Ultra High Performance” dekk. I tillegg satser selskapet hardt på motorsport. Pirelli er eneleverandør til Formel1 sirkuset og tungt inne som leverandør av rallydekk til World Rally Campionship WRC.

Med Pirelli Cinturato P7 på bilen får du et suverent sommerdekk som er kåret til et av markedets absolutt beste, både på komfort og sikkerhet.

Kom innom oss for en inspirerende dekkpart i dag!

Klikk her for å finne din nærmeste forhandler

 

 

 

Goodyear skrapelodd

Benytt sjansen til å vinne gratis dekk!

Kjøp Goodyear-dekk -> skrap & svar

Når du kjøper nye Goodyear-dekk, får du utdelt skrapelodd sammen med kviteringen. Skraper du så frem tre like dekksymboler, og svarer riktig på et spørsmål, så vinner du dekkene!

Med Goodyears kampanje «100 % MADE TO FEEL GOOD» garanti kan du bare vinne! Vi er helt overbevist om at Goodyears sommerdekk lever opp til de høye forventningene dine. Hvis du ikke er helt fornøyd, erstatter vi de nye dekkene.

Kom innom oss i dag for en inspirerende dekkprat!

Klikk her for å finne din nærmeste DekkPartner